Fennie - Zingt allerlei soorten muziek maar voornamelijk Country!

 
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Fennie & Martin - Leave the moon on ( Officiele Video clip
Leave The Moon On Componist : Dick van AltenaLocatie: Trail Ranch in Diever, Oude Pekela Met dank aan alle medewerkers van Trail Ranch.
 

En ja hoor.....!!!!  Ook als Duo Fennie en Martin te boeken!
 
Hoe is dat ontstaan?
Ik trad op in Winsum in december 2009 en toen zag ik Martin voor het eerst optreden en toen dacht ik direct wat een stem heeft die man. In April 2010 zag ik Martin weer optreden en toen heb ik hem gevraagd of hij een duet met mij wilde doen. En dat wilde hij wel. We hadden niet zoveel contact verder totdat ik 28 November 2010 mijn CD presentatie had. Daar hebben we voor het eerst een duet gezongen en ik moet zeggen het was geweldig!!!
 
We zijn toen bij iedere optreden waar we samen waren een duet gaan zingen. We kregen daar zoveel positieve reacties op dat we daar mee door zijn gegaan. Inmiddels zijn we ook te boeken als duo. We hebben een avondvullende programma waar zowel de country muziek luisteraars als ook de linedancers veel plezier aan kunnen beleven.We hebben  in 2011 een geheel nieuw nummer opgenomen in de studio geschreven door,  ja hoe kan het ook anders, Dick van Altena!! De titel? Leave the moon on.
De clip is nummer 1 geworden in de top 1000 van Tv Oranje in 2011. 
 
 Dus als u belangstelling heeft voor Duo Fennie en Martin dan kunt u via mij Boeken. Zie onder de tab Boekingen.  Wilt u meer informatie?? Onder kopje contact kunt u lezen hoe u ons kunt bereiken.